terleskogleif.blogg.se

Om livet i utrotningshotad kommun

Semester, men uppgiven känsla.

Kategori: Allmänt

Ligger och kollar runt på nätet vad som hänt de senaste två dagarna.
Vi har kommit åter på fast mark efter ett dygn till havs med god mat, bra underhållning och en allmänt trevlig kryssning, där dragplåstret denna gång var "Lets dancedomaren" Tony Irwing tillsammans med tre dansare. Visst var resan lite blåsig, men dagens moderna färjor har bra teknisk utrustning för att motverka mycket av vindens verkningar.
För övrigt verkar allt vara som vanligt. Man läser på vk.se under "tyck till" att allt verkar vara som vanligt. Plogbilar som kör runt utan att det snöat, och gatlysen som lyser i vissa byar men inte i andra. Åsele kommun har en näringslivsstiftelse, fast politikerna från majoriteten i den, vill inte träffa medborgarna. Kommunalrådet verkar, som jag kommenterat tidigare, mer intresserad av hur det fungerar inom GS-fackets område. Både vad gäller löner och arbetsvillkor. Han borde istället ägna sin tid åt att lösa problemen i Åsele kommun, annars kanske man borde hitta någon ny person till den posten, som är mer lämpad för arbetet.
 
Befinner oss just nu i Norrtälje. I morgon ska vi agera flytthjälp, och på lördag ska jag och frugan till "Friends Arena" för att bevittna melodifestivalfinalen på plats. Kul med söner som vinner biljetter. Förresten har samme son och flickvän dessutom vunnit var sin gratis kryssning för 4-personer, att utnyttjas inom 12 månader.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: